Izdvajamo

Dobro došli u svet neverovatnih transformacija u vašem životu!


welcome
Na našem sajtu možete pronaći sve potrebne informacije za iscjeljenje i duhovni razvoj. Takođe možete dobiti sesije i obuku kako u Tradicionalni Reiki sistem tako i u najnovije Reiki sisteme, energije Novog Doba kako i druge moderne sisteme isceljivanja i samorazvoja.

 Ovde ćemo da učimo o najefikasnijim pravcima, koji nam omogućavaju da brzo i snažno ozdravimo i transformišemo naš unutrašnji svet, naš život i svu stvarnost oko nas na bolje! Da poboljšamo praktično svaku sferu i aspekt našeg života, povećamo kreativnost, inteligenciju, harizmu, hrabrost, samopouzdanje, poslovne veštine, sposobnost da volimo i budemo voljeni, podmladimo sebe i druge, poboljšamo svoju finansijsku sferu, kao i mnoge druge aspekte. Ako niste ravnodušni prema svom fizičkom i mentalnom zdravlju, duhovnom stanju, ako težite ka samorazvoju i samopoboljšanju, nadam se da ćete ovde naći obilje informacija! Ali, najvažnije je da promenite sebe i, kao rezultat toga, čitav svet oko vas će se menjati.

Na našem sajtu je predstavljen veliki broj energetskih sistema i spiritualnih tehnologija za svačiji ukus. Oni nisu u sukobu s tradicionalnom medicinom, naprotiv, oni podržavaju i obogaćuju metode lečenja kao što su terapeutska masaža, akupresura, razne vrste terapije, psihoterapija itd. Energetska medicina je holistički metod i deluje na sveobuhvatan način na fizičkom, duhovnom i mentalnom nivou. Istovremeno, ona promoviše prevenciju, samoizlečenje, uklanja blokade, čisti štetne supstance, vraća harmoniju i podstiče duhovni rast.

 Dragana Stašević (Niha'Maa)

Reiki Usui Tibetan Master Tecaher, učitelj preko 200 Reiki stilova, energosistema i spiritualnih tehnologija, PEAT processor, art terapeut...

"Ne bih mogla da kažem da je sve počelo od Reikija. Počelo je mnogo ranije, ali je sve vodilo ka Reikiju da bi me on odveo i dalje. Osim što sam Učitelj Reikija i brojnih njegovih stilova, prošla sam mnoge seminare, kurseve i predavanja o ljudskoj prirodi, duhovnosti i životu. Pa ipak, za sebe zasigurno mogu reći samo to, da sam večiti učenik zadivljen pred misterijama života. Želja mi je da sa vama podelim ono što znam i što sam naučila ne samo u školama raznih pravaca već i iz najvažnije škole, škole života. Neka nam to svima bude na korist u budjenju svesti i širenju Svetlosti na Zemlji, kako bismo postali bolji, svesniji i humaniji ljudi koji stvaraju Raj na Zemlji.

Na sajtu je predstavljen veliki broj energetskih sistema širokog dijapazona dejstva, medjutim, moj pristup je holistički, što će se daljim razvojem sajta videti. Ovom prilikom želim da zahvalim mojoj sestri, koja mi je pomogla da ovaj sajt ugleda svetlost dana i koja mi je velika podrška. Želim da se zahvalim svojim najmilijim, SVIM mojim učiteljima i mentorima, svim mojim učenicima i vama koji ste odvojili svoje vreme da pogledate moje mesto. I…”Hvala Ti Gospode Bože, za sva Blaga koja imam i za sva Blaga koja ću dobiti.

Podstičem vas da sve što pronadjete na ovoj web stranici proverite. Jer je sumnja divna i preko potrebna osobina duhovno razvijenog čoveka. Kada ne bi sumnjali, prestali bismo da mislimo i rasudjujemo a tada je lako postati objekt manipulacije od drugih ljudi. Nikome ne treba apsolutno verovati pa ni meni. Kada vam govorim istinu, to je istina samo za mene, ona je zasnovana na mom znanju, mom iskustvu, medjutim, ona ne mora da bude vaša istina. Svako od nas mora da sumnja, da proverava, da pravi greške, da dobije životno iskustvo i tek posle toga možete da primite moju istinu u potpunosti ili delimično. Kao što bi rekao, moj divni učitelj Živorad Slavinski, “uvek sve treba malo posoliti”.