Izdvajamo

KANAL RATNIKA SVETLOSTI

on on . Hits: 230

Solve et Coagula. Moć i zaštita. Kanal Ratnika Svetlosti. - Ovaj kanal je poznat kao kanal Ratnika Svetlosti i pruža brzu pomoć auri, vraćajući je u ravnotežu, popravljajući prekide, izravnavajući, čisteći i napunjujući, te jačajući zaštitnu oblogu.

On skriva auru u astralu (stvara maglu), i omogućava moćno otvaranje sedme čakre, uz iznenadnu i snažnu aktivaciju mozga. Takođe, doprinosi razvoju vidovitosti i jača kičmu kao osu koja drži suptilna tela, uklanja blokade i iskrivljenja te obnavlja tok energije.

Kroz rad s ovim kanalom možete doći do vođstva ili duhovnog učitelja, pregledati uzrok negativnih situacija i raditi na karmi. Kanal takođe ima isceliteljski faktor, posebno u urologiji kod muškaraca (prostatitis, adenoma prostate, starosno inkontinencija), i deluje na mokraćni mehur - cistitis, pesak.

Praktikovanje energije donosi nekoliko ključnih benefita:

  1. Brza pomoć auri: Ovaj kanal pomaže u vraćanju auri u ravnotežu, popravljajući prekide i izravnavajući, čisteći, te puni auru.
  2. Jačanje zaštitne obloge: Povećava snagu zaštitne obloge auri, štiteći je od spoljnih uticaja.
  3. Skrivanje aure u Astralu: Stvara "maglu" oko aure u astralnom polju, što može pomoći u zaštiti od neželjenih energetskih uticaja.
  4. Aktivacija Sedme Čakre i mozga: Omogućava moćno otvaranje sedme čakre i snažnu aktivaciju mozga, što može voditi ka povećanju mentalnih sposobnosti.
  5. Razvoj vidovitosti: Doprinosti razvoju vidovitih sposobnosti, poboljšavajući intuitivno razumevanje i percepciju.
  6. Jačanje kičme: Kičma se jača kao osa koja drži suptilna tela, što može pomoći u fizičkoj stabilnosti i zdravlju.
  7. Uklanjanje blokada i iskrivljenja: Pomaže u oslobađanju energetskih blokada i ispravljanju iskrivljenja u energetskoj strukturi.
  8. Obnova toka energije: Kanal pomaže u obnavljanju zdravog toka energije kroz telo i energetske centre.
  9. Duhovno vođstvo i učenje: Omogućava pristup duhovnom vođstvu ili učiteljima, te pomaže u razumevanju i radu na karmi.
  10. Isceliteljski faktor: Posebno koristan u urologiji kod muškaraca (prostatitis, adenoma prostate, starosna inkontinencija) i deluje na mokraćni mehur (cistitis, pesak).
  11. Duhovna transformacija: Pruža podršku i smernice na putu duhovnog razvoja, olakšavajući dublje razumevanje i transformaciju energetske strukture.

Ovaj kanal je snažan alat za one koji traže dublje razumevanje i transformaciju svoje energetske strukture, pružajući podršku i smernice na putu duhovnog razvoja.

DETALJI O PODEŠAVANJU

Dostupni metodi podešavanja:
• Online (individualno)

Preduslov: Nema.

Podešava:
Dragana Stašević, Učitelj duhovno energetskih metoda razvoja i oslobadjanja svesti.

Uz podešavanje se dobija detaljan priručnik kao i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 30,00 Eur