Izdvajamo

MEDUZA

on on . Hits: 103

Kanal "Meduza" - Moćna zaštita za Novo doba

Kanal "Meduza" koristi unikatne sposobnosti meduze da vidi i neutrališe suptilne destruktivne sile. Zahvaljujući svojoj fizičkoj prirodi i spoju sa Božanskom Energijom, ovaj kanal nudi izuzetnu zaštitu u duhovnom smislu. Pun je plavog sjaja Božanskih Zraka koji deluju kao skeneri, otkrivajući i transformišući negativne energije.

Benefiti korišćenja kanala "Meduza":

  • Snažna zaštitna energija: Stvara zaštitnu ljusku oko energetskog kokona korisnika, štiteći ga od spoljnih negativnosti.
  • Dinamična odbrana: Energetski kokon je neprekidno pokretna, želeu slična supstanca koja neutrališe štetne uticaje bez štete za praktičara.
  • Mir i sigurnost: Nosilac kanala "Meduza" oseća stalni mir i zaštićenost, što doprinosi boljem emocionalnom i psihičkom zdravlju.
  • Automatsko vraćanje negativnosti: Sve negativne energije koje su upućene ka korisniku automatski se vraćaju pošiljaocu, čineći ovaj kanal izuzetno efikasnim u energetskim sukobima.
  • Višeslojna zaštita: Energija kanala deluje u više slojeva, gde je svaki sloj specijalizovan za različite tipove energetske zaštite, od transparentnih do gustih, žele sličnih slojeva.
  • Diskrecija i nevidljivost: Iako je zaštita potpuna, ona je nevidljiva spolja i ne ometa vizuelnu percepciju korisnika, omogućavajući mu da vidi bez da bude viđen.

Otkrijte kako kanal "Meduza" može transformisati vašu svakodnevicu i pružiti vam mir koji zaslužujete. Dobrodošli u novu eru duhovne sigurnosti i energetske harmonije.

Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge, u živom kontaktu ili distanciono.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 eur

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.