Izdvajamo

USLOVI USPEHA

on on . Hits: 215

Energetski Kanal "USLOVI USPEHA": Katalizator Ličnog i Profesionalnog Rasta

Energetski kanal "USLOVI USPEHA" pruža podršku na putu ka ličnom i profesionalnom uspehu. Ovaj kanal je svojim dejstvom osnažuje pojedinca sa energijom liderstva i probojnom sposobnošću, omogućavajući usmeravanje energije ka jasno definisanim ciljevima.

Karakteristike i delovanje Kanala "USLOVI USPEHA":

  1. Energija lidera i sposobnost prodora: Kanal daje snagu i odlučnost lidera, doprinoseći razvijanju sposobnosti da se probijete kroz izazove i prepreke.

  2. Fokusiranje energije na ciljeve: Pomaže u jačanju protoka energije koji je usmeren ka postizanju ciljeva, bilo da se radi o karijeri, ličnom razvoju ili kreativnim projektima.

  3. Mir i spokojstvo: Osim što podstiče akciju, kanal takođe donosi unutrašnji mir i spokoj, što je ključno za održavanje jasnoće uma i emocionalne stabilnosti.

  4. Podizanje vibracija: Kanal radi na podizanju ličnih vibracija, što doprinosi privlačenju pozitivnih prilika i uspeha.

  5. Pomoć u takmičenju i konkurenciji: Posebno koristan u situacijama takmičenja ili borbe sa konkurencijom, ovaj kanal pruža prednost i podršku u prevazilaženju izazova.

  6. Izbor najbolje opcije: Pomaže u procesu donošenja odluka, usmeravajući vas ka izboru najbolje opcije za vašu situaciju.

  7. Usmeravanje na vaš životni put: Kanal vas postavlja na vaš autentični životni put, otvarajući vrata ispunjenju i uspehu.

  8. Sećanje na prošle živote: Pruža uvid u prošle živote, izvlačeći pozitivna iskustva, znanja i veštine koje su relevantne za vaše trenutne ciljeve.

  9. Uklanjanje zamki na životnom putu: Efikasno uklanja prepreke i zamke koje se mogu pojaviti na vašem putu, čineći putovanje ka uspehu glatkijim i sigurnijim.

Za optimalno korišćenje ovog kanala, preporučuje se redovna meditacija i vizualizacija vaših ciljeva, kao i aktivni rad na ličnom razvoju i usavršavanju veština potrebnih za postizanje tih ciljeva. Kanal "USLOVI USPEHA" služi kao snažan saveznik na vašem putu ka ostvarenju snova i ambicija.

DETALJI O PODEŠAVANJU

Dostupni metodi podešavanja:
• Online (individualno)

Podešava:

Dragana Stašević, Učitelj duhovno energetskih metoda razvoja i oslobadjanja svesti.

Uz podešavanje se dobija detaljan priručnik kao i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 30,00 Eur