Izdvajamo

BELE DUSE

on on . Hits: 223

Pomoć Čuvara, pratnja, prikupljanje energije, isceljenje, otkrivanje dara, aktivacija jasnoća sposobnosti.

Svaka osoba ima Čuvare – iz roda, magijske, iz sveta elemenatala, anđele i dr... Takođe postoje Čuvari koji igraju ulogu vaših učitelja, obično dolaze iz energetskog informacionog polja Akaše i njihov zadatak nije samo da stvaraju situacije za dobijanje životnog iskustva, već i da pokazuju brigu, saosećanje, pomažu u otkrivanju sposobnosti koje vaša Duša poseduje, ali ih je u ovom utelovljenju izgubila.

Energija BELE DUŠE je moćan aktivator isceliteljskih, ekstrasenzornih sposobnosti. Energija proširuje svest, podiže lične vibracije na trenutno prihvatljiv nivo. Vaši Čuvari iz polja Akaše mogu se pojaviti tokom seansi u obliku blagog belog ugruška energije, kod nekoga će to biti moćan tok, a za nekog samo u obliku nežnog oblaka. Nije bitno kako će se uspostaviti ova veza, svaka osoba uz pomoć Energije BELE DUŠE može dobiti punjenje energetske strukture, savete koji dolaze kroz osvešćenje, otvaranje ćelija pamćenja, aktivaciju svog Dara. Energija je veoma informaciono bogata, a takođe ima i efekat isceljenja.

Tokom seansi moguće je dobiti brz analgetički efekat, isceljenje bolesti, dolazi do razumevanja uzroka, daje se mogućnost uranjanja u prošle živote za isceljenje najrazličitijih situacija i okolnosti.

Lista benefita korišćenja energetskog kanala BELE DUŠE obuhvata sledeće:

  1. Pomoć i pratnja Čuvara: Dobijate podršku i vođstvo vaših Čuvara iz različitih energetskih sfera, uključujući rodovske, magijske, elementalne, i anđeoske čuvare, kao i one iz informacionog polja Akaše.
  2. Prikupljanje energije: Energija BELE DUŠE vam pomaže da prikupite i očuvate vitalnu energiju potrebnu za svakodnevni život i duhovni razvoj.
  3. Isceljenje: Kanalisanje ove energije može pružiti isceljenje na fizičkom, emotivnom, i duhovnom nivou, pomažući vam da prevaziđete zdravstvene i emocionalne izazove.
  4. Otkrivanje i aktivacija dara: Energija BELE DUŠE može vam pomoći da otkrijete skrivene talente i sposobnosti vaše duše, kao i da aktivirate i razvijate svoje ekstrasenzorne i isceliteljske sposobnosti.
  5. Proširenje svesti: Korišćenjem ove energije možete proširiti svoju svest i podići lične vibracije, što vodi boljem razumevanju sebe i sveta oko vas.
  6. Punjenje energetske strukture: Ova energija vam omogućava da dobijete energiju potrebnu za jačanje vaše energetske strukture, što doprinosi vašem duhovnom rastu i razvoju.
  7. Primanje saveta i spoznaja: TOK BELE DUŠE vam može pružiti važne uvide i savete koji dolaze direktno od vaših Čuvara ili kroz duboko osvešćenje, pomažući vam da donesete ispravne odluke i nađete svoj put.
  8. Aktivacija ćelija pamćenja: Energija može pomoći u aktivaciji ćelija pamćenja, omogućavajući vam da pristupite zaboravljenim znanjima i iskustvima, kako iz ovog života tako i iz prošlih života.
  9. Brz analgetički efekat i isceljenje bolesti: Tokom seansi sa TOKOM BELE DUŠE, možete iskusiti brzo olakšanje od bolova i napredak u isceljenju različitih zdravstvenih stanja.
  10. Razumevanje i isceljenje prošlih života: Energija omogućava duboko uranjanje u vaše prošle živote, nudeći priliku za isceljenje i razrešenje prošlih trauma i situacija koje i dalje utiču na vaš sadašnji život.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online, individualno.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Učitelj duhovno energetskih metoda razvoja i oslobadjanja svesti.

Uz obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskom formatu.

Kotizacija za praktičarski stepen: 35,00 eur