Izdvajamo

SREBRNI PROCISCIVAC

on on . Hits: 53

Srebrni Pročišćivač - Pojačivač predstavlja specijalizovani duhovno-energetski kanal koji se koristi za pročišćavanje i pojačavanje energetskih kanala u okviru Srebrnog Bloka Frekvencija Sirijusa. Ovaj kanal je kreiran s namerom da uklanja energetske zagađenosti koje se nakupljaju kroz duge linije prenosa energije, gde dolazi do akumulacije tzv. "kosmičkog otpada" i drugih nečistoća. Moguće je aktivirati do 8 kanala istovremeno uz korišćenje Srebrnog Pročišćivača - Pojačivača, čime se proces pročišćavanja dodatno ubrzava i optimizuje. Preporučeno trajanje seanse je do 10 minuta, što je dovoljno da se postigne maksimalan učinak.

Kako funkcioniše kanal:

Energetski kanal deluje kroz harmonizaciju i balansiranje vibracija, pročišćavajući energetske tokove i uklanjajući neželjene elemente iz prostora i svesti. Njegova posebna moć leži u tome što može izjednačiti i stabilizovati frekvencije, čak i u situacijama gde postoji veliki broj učesnika u duhovnoj liniji prenosa (15-20 ljudi), što često može izazvati distorzije energije. Ovaj kanal se bavi upravo tim izazovima, pružajući čistu i stabilnu energiju, bližu svom izvornom obliku.

Faktori koji utiču na čistoću energije:

Na kvalitet energije prenosa utiču mnogi faktori kao što su emocionalno stanje majstora koji vrši posvećenje, njegovo zdravstveno stanje, psihološka spremnost, nivo veštine, kao i čistoća njegove energetske strukture. Zato je posebno važno koristiti alat poput Srebrnog Pročišćivača - Pojačivača, koji može neutralisati negativne uticaje i pročišćavati energetske tokove od svih vrsta smetnji.

Potencijalni benefiti praktikovanja ove energetske metode:

- Pročišćavanje energije: Uklanjanje kosmičkog otpada i drugih zagađenja iz kanala i prostora.
- Harmonizacija i balans: Stabilizacija i izjednačavanje vibracija u energetskim tokovima.
- Mentalna jasnoća: Pročišćavanje uma, bolja fokusiranost i smirenost misli.
- Emocionalna stabilnost: Otklanjanje nervoze, stresa i emotivnih blokada.
- Brži oporavak energije: Pomaže u brzom obnavljanju energetskih resursa.
- Podrška kreativnim procesima: Povećava kreativnost i produktivnost, posebno u projektima vezanim za materijalno blagostanje.
- Efikasno planiranje i organizacija: Pomaže u usklađivanju dnevnih aktivnosti i prioriteta.
- Sigurnost i zaštita: Omogućava bezbedno kretanje kroz energetske sfere bez ometanja i prepreka.
- Univerzalnost: Može se koristiti u bilo koje doba dana, čak i tokom noći, za kontinuirano energetsko punjenje i harmonizaciju.
- Čistoća energije: Osigurava stabilnu, čistu energiju bez distorzija ili smetnji, posebno u složenim linijama prenosa.

Ova metoda pruža holistički pristup balansiranju energetskih tokova i predstavlja snažan alat za duhovni rad i očuvanje unutrašnje stabilnosti.

KI&CHI komentar: Kanal je naročito pogodan za praktičare koji već imaju podešavanje na više energetskih kanala iz Srebrnog bloka i duže ih koriste. Srebrni Pročišćivač će osvežiti instalaciju i doprineti kvalitetu kako autotretmana, tako i tretmana koji se pružaju drugim osobama. S obzirom na to da su neki kanali iz Srebrnog bloka kanalisani pre dosta vremena, ovaj kanal dodatno omogućava njihovo usklađivanje sa savremenim uslovima u našoj realnosti.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono –online

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Bloka Srebrnih Energija
Uz obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskom formatu.


Kotizacija za praktičarski stepen: 45,00 eur